De Kampen 6
7943 HE Meppel
Telefoon: 0522-261061 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het maken van afspraken zijn wij telefonisch bereikbaar:
maandag t/m donderdag
van 8:00 tot 12:00 en
van 13:00 tot 16:30 uur.
Vrijdag
van 8:00 tot 12:00 uur.

iso logo groot

Corona virus

Vanaf 18 mei gaan we nog wat opschalen.

De meeste afspraken vanaf die datum gaan door, in andere gevallen nemen wij contact met u op. Uiteraard gelden de maatregelen met betrekking tot Corona en als u nog niet wilt komen mag u afzeggen.

Bent u medisch gecompromitteerd of boven de 70? Bedenkt u dan goed voor uzelf of u wilt komen en zeg eventueel af. Doet u dit alstublieft ruim op tijd.

Had u een afspraak tussen 16 maart en 15 mei en u bent nog niet door ons gebeld, dan mag u ons bellen voor een afspraak.

Mochten er onduidelijkheden zijn neemt u dan vooral contact met ons op. Wij proberen u steeds zo goed mogelijk te informeren in deze vreemde tijd, waarin continu veranderingen zijn.

Toeslag voor extra maatregelen in verband met SARS-CoV-2
U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het SARS-CoV-2 virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed.